Friggs første skogs tur…


I dag har Frigg og jeg vært på skogs tur… Gikk overaskende bra, selv om han ikke akkurat var langt unna meg. Han gikk stort sett og vimset i bena mine;) Men det gikk seg til etterhvert og han begynt å bruke nesen mer og mer. Var mange nye og spennende lufter. Og med noen godbiter kastet utover i gressset ble det ikke mindre int..Er ikke en ting han gjør for godbiter..he he:)

 

Poserer for fotografen.

 

kommer du snart?

 

Her har jeg tråkket opp en liten for rute, og Frigg snuser iverig…

 

 

 

 

 

Godbit???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skogsturen ble avsluttet med litt søk etter noen godbiter..

1 tanke på “Friggs første skogs tur…

  1. Hei Mari! Takk for hyggelig hilsen i gjesteboka:) Frigg er jo bare nyydelig! Jeg kommer helt klart til å følge med her på hvordan det går med broren til min lille Biri. Gøy å følge med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s