Frigg,Ato, Donna og lek med Thomas.


Frigg har nok en gang vært å hilst på Ato og Donna. Og det gikk like fint denne gangen. Alle dyra har jo så godt av litt sosialisering og disse 3 kommer til å være ekstra mye sammen fremover i tiden. Di leker kjempe fint, når Frigg blir litt for iverig får han beskjed av en di 2 andre. Og det har han bare godt av. Men alikevel er di utrolig snille med han. Ato er jo 9 år snart og Donna er 4. Og etter å ha hilst litt på dit fikk han leke litt med Thomas, onkel gutten til samboeren. Det tror jeg nok Frigg syntes var kjempe gøy, er altid gøy når en får løpe etter noen eller å når en får litt ektra med godbiter.

Se så fine hunder:)

 

 

 

 

 

Di kan faktisk slappe av innimellom leken også….

 

 

 

 

 

 

 

Man blir tørst å…

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik hadde en setter sett ut med stå ører;)

 

Omtrent like høye:)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s