Argus og Frigg


Dette er da en liten oppdatering fra Tirsdag. Rakk ikke å legge inn no da, så får gjøre det i dag. Tirsdag fikk vi besøk av Argus. Må prøve å ha han og Frigg en del sammen for fremtiden sin dele:) Di leker velidg fint sammen, men etter en stud begynner leken og bli lett vel mye, så da er det på tide å skille di litt fra hverandre. Di lekte lenge sammen i hagen, før vi gikk for å la di bade litt. Er ikke så mye frigg bader, ihvertfall ikke frivilig, han hadde ett par ulykker hvor han ble litt for iverig etter å «hjelpe» Argus på land. he he. Her er bildene fra di to søte guttene:)

 

 

 

 

 

Har litt lyst til å ta den roma der……

 

En liten dra kamp, er som oftes Frigg som taper disse,litt større og sterkere Argus:)

 

Hente pinne…

Her står Frigg,klar til å «hjelpe» Argus på land:)

 

Kommer du ikke opp??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s