Jontunheimen. uke 30


 

I år hadde jeg leid hytte i Jotunheimen gjennom jobb. En helt utrolig fin plass. Hvor man fikk vært litt for seg selv. Lå ti meter fra Øvre Sjodalsvannet og hadde egen båt tilknyttet hytten. Var ei lita tømmerhytte fra 1923, med ikke veldig mye komfort, men var ihvertfall innlagt strøm. Og det er heller ikke så mye en trenger på en slik tur, vi klarte oss ihvertfall kjempe fint:) Eneste som var dumt med denne turen var at den gikk så altfor fort:( Vi hadde ei kjempe fin uke, med bading( Frigg har begynt å svømme:) ), gått noen turer( Russvannet), ligget en natt i telt, vært ute å fisket, Frigg oppførte seg kjemp fint i båten:)

 

Hytta

Frigg og Donna

Utsikten fra hytta.

Frigg på Russvannet

Hva gjør en ikke for pinner, Flinke gutten svømmer helt av seg selv:)

Nøtte liten var å hilste på…

Frigg speider utover Russa

Russvannet

En noe utrivelig bro…

Ørn og måk.

 

 

Frigg fant ut at svømming var ganske gøy:)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s