Bridie,Ezzy,Falco,Buffy og Frigg


Disse bildene ble faktisk tatt Onsdag for en uke siden, men jeg har vært litt treg med å oppdatere bloggen, men som alltid bilden kommer 🙂 Forige onsdag var helt nydelig, stikk motsatt fra i dag. I dag regner og blåser det 😦 Så Marit og jeg avtalte å ta med oss dyra til Bråstad. I tilegg kom Bente og Ole med dyra sine, så da ble det plutselig 5 hunder 🙂 Og bedre kan en ikke ha det, ta bilder og se på dyra løper løs koser seg og leker 🙂

 

 

Ezzy,Bridie,Frigg

 

Jentene poserer…

Bridie

Søte Bridie.

 

 

 

Vil du ha en nuss 😉

 

Ezzy

 

En helt utrolig nydelig hund 🙂

 

 

 

Frigg

 

 

 

Buffy

Falco

Falco og Frigg

 

 

Ett aldrig så lite overfall av fotografen …. he he 🙂

Bridie,  Ezzy,  Frigg

 

Flotte Bridie.

 

 

Nydelig vær og nydelige hunder….

 

 

 

 

 

 

 

Falco og Frigg i action ….

 

Bridie vil også være med på leken

 

 

Nå skal jeg ta deg Frigg….

i farta……

Tok deg 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bridie og Buffy..

En liten kos 🙂

Ezzy

 

Sa du no ???

 

En noe forskrekket Frigg.

 

 

 

Buffy.

 

Dette var vel det siste bilde som jeg tok. Jeg har aldri skrytt på meg at jeg er no god til å rygge bil, men så dårlig a du. Måtte til og med ha dra hjelp av Lars og «Roger»…

Men han fikk meg oppigjen han, og jeg har vel insett til nestegang at på jordet har jeg ikke no å gjøre..he he

4 tanker på “Bridie,Ezzy,Falco,Buffy og Frigg

  1. Haha, synes du var flink til å rygge jeg! Flott avslutning for oss andre iallefall! 😉 Når jeg endelig får tatt meg selv i nakken og lagt ut bilder skal jeg få opp filmen din også vettu! Da blir du vel glad?? *glise*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s