Her kommer vinteren…..


 

I helgen kom vinteren på nytta 🙂 Til Frigg og min store glede 🙂 Frigg har ikke sett altfor mye snø i sitt liv,  og syntes snøen var helt toppers. Fra snøen kom på kvelden når vi la oss, fikk ikke Frigg roet seg. Han pep og tråkket rundt hele natten. Han ville rett og slett ut å leke i snøen. Og leke gjordet han. Så Eskild og jeg sto opp kl 0700 for å gå tur… he he. Ja vi gikk tur og det var helt nydelig ute, så stille og kjempe fin snø 🙂 Frigg hadde ikke mye tid til å posere, det skulle bases og lekes. Og dette er nok en hunde, som stort sett kommer til å ha snø på snuten 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 tanke på “Her kommer vinteren…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s