Frigg den fødte sporhund :)


 

 

1mai og bading_001

 

I dag var frigg og jeg ute å gikk tur i skogen på Bøverbru. Etter å ha gått en stund, ville dyra ned i bekken for å bade og drikke litt vann. Frigg ble svært iverig på noe han hadde funnet i bekken og jeg ba han komme med det. Men da han ikke kom gikk jeg for å se hva han drev med. Da sto han med en sekk i munnen og ved siden av han lå en til. Jeg tok di opp av vannet for å se nærmere. I den ene lå en bærbar pc og noe annet tilhørende en pc. Jeg ringte da politiet og di vare intresert i det og ba meg komme ned på politi stasjonen. Jeg antar att dette er tyvgods fra Bøverbru skole sist uke….

 

http://www.oa.no/nyheter/article4340349.ece

3 tanker på “Frigg den fødte sporhund :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s