Puma har annkommet


 

I dag har vi vært å hentet Puma 🙂 Hun er fra kennel Star Runner. Så hennes kennel navn er Star Runners Mini Me By IPON. Puma har nå blitt 11 uker. Hun er født den 30.03.09. Ble ikke mange bilder i dag både dyra og vi var noe slitene etter en lang kjøre tur. Men ble da ett par. Regner med det kommer fler i morgen. Og  ja i morgen skal Frigg rtg  AA og HD og ny vaksine. Så det blir spennende…Krysse fingrer og tær og alt som er for at det ikke er noe… Så det kommer vel en oppdatering i morgen 🙂

 

puma_039

……Puma……

puma_040

Allerede god venner. Frigg har vært utrolig flink….

1 tanke på “Puma har annkommet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s