Smøla


 

Første feri uka vår gikk til Smøla, til en liten øy som heter Veiholmen med ca 25o fastboende. Øya ligger ikke så langt ifra Kristiansund på vestlandet. Rekker ikke legge inn fler bilder før etter neste uke. Siden vi i morgen reiser opp på hytta for å være der en uke. Men det ble da en liten oppdatering. Alt er bra med både Puma og Frigg. Puma er frortsatt ett lite matvrak, noe som smitter ltt over på Frigg. Han også har blitt mer glad i maten sin, selv om han er rimlelig ned røyta om dagen. Så da er det bare å følge med og det vil straks dukke opp flere bilder 🙂

 

smøla_003

 

smøla_001

 

smøla_002

 

2 tanker på “Smøla

  1. Så fine vovvovver på vestlandstur:) Vi tar en tur på hytta til helga, hvis ryggen blir bedre da….
    God bedring, og lykke til hos doktor»menneskegod». kos Mokkasøster

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s