Smøla -Veiholmen


 

Lenge siden det har vært oppdatering nå, siden ryggen har kranglet en del, har det til tider vært litt plagsomt å sitte. Men nå måtte jeg bare, det begynner jo å hope seg opp med en del bilder 😉 Vår første feri uke gikk til Smøla, nærmere sagt Veiholmen. Og ja det er en bitte liten plass med ca 250 fastboende. Men en del ivrige fiske intreserte reiser opp hit. Fra oss er det 60 mil en vei. Så er ettt stykke og var ikke mye å se i bilen oppover da vindusviskerene sto konstant på fra i dro til vi kom fra. Vi lånte ferihuset til søstarn til gubben. Tusen takk for lånet, mulig det bilr en tur til en eller annen gang. Enklate stede kan det minne litt om høy fjellet, med bare stein lyng og mose. Men ypperlig tur forhold. Eneste problemet er att enkelte steder synker en veldig langt ned i lyngen ( neseten litt myrete) at det ble litt problemer å komme vidre. Spesielt da jeg ikke akkurat har verdens lengste bein. Men flott sted å la dyra løpe løs. På dyra ble det mye trim, litt miljøtrenign og noen lydighetsøkter i ny og ne. Var en flott fotball bane, som ingen brukte så vi lånte den litt 🙂 Vi fikk også være med på havfiske. Da en svært så hyggelig nabo tok oss med i båten sin. Ble både lyr,torsk og sei. Så nå har vi fiske middager for flere  år fremover. he he 🙂

 

smøla_001

Veiholmen

smøla_029

Var mange smale bruer, en bil var alt som gikk heldigvis med møteplass mint på brua.

smøla_002

merkelige skapninger, som vi ikke ser så altfor ofte. Kryr jo ikke akkurat av sånne i mjøsa.

smøla_003

Ett par merkelige hus var det også…..

smøla_004

Vindmøller. Ufattelig digre disse her.Vi gikk bort ti di og tok ei lita pause.

smøla_014

 

smøla_009

Frigg og Puma

smøla_018

 

smøla_017

 

smøla_010

 

smøla_006

Puma ser noe forskrekket ut ide FRigg kommer i full fart.

smøla_007

 

smøla_011

 

smøla_012

skogstrollets Johnny Walker

smøla_013

 

smøla_015

Dyra slapper av.

smøla_016

 

smøla_019

Søte Puma 🙂

smøla_020

Frigg plukker blomster til mor 🙂

smøla_022

 

smøla_024Her er Frigg på toppen av noen høyballer. Bildet er tatt når jeg ligger på bakken under han.

smøla_025

Skulle nok hatt litt mindre hund eller anna linse ble vist ikke plass til hele han 😉

smøla_026

Bading hører jo sommeren til

smøla_027

 

smøla_028

 

smøla_031

Star Runners Mini Me by Ipon

smøla_033

Disse var det jo å en del av.

smøla_036

 

smøla_035

 

smøla_034

Puma og Frigg

 

1 tanke på “Smøla -Veiholmen

  1. Heisann…her var det oppdatering ja! 😉 så fine bilder. Kule de du har tatt av Frigg i fritt fall! 😀 Godt han tok bra sats så du slapp å få han over deg. 😉 Eller kansje det var det som skulle ha skjedd, så ryggen hadde smelt seg på plass. 😀 Ser ut som dere alle har hatt en knallfin tur tross kranglete rygg. God bedring! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s