Vi trener og vi trener…


 

biri bruk_001

Det er med stor mulighet at Frigg og jeg ska,l eller kanskje vi allerede har mldt oss opp til en LP 1 konkuransje i nær fremtid. Det gjenstår å se 🙂 Men vi har ihvertfall trent, og det er nesten så jeg tror at det ikke er mulig å overtrene dette dyret. Han gir seg ikke om ballen hans er med i bildet ihvertfall. Men selvsagt så har vi pauser, må jo finne på litt annet også. Er ikke så ofte det blir skrevet om trening og hva vi gjør her, er mest bilder av når vi er på tur, Camera ligger som oftest igjen hjemme da. Har ikke tid til å dra det med meg og løpe rundt og knipse bilder. Men dette bildet ble tatt faktisk med mitt camera av ei anna ei på trening i forige uke. Her er vi på IPO banen til schæferhund klubben avd oppland. Også var det tilbake til den Lp1 konkuransjen da. Det dukker vel opp noe inne her hvis det går sånn passe bra med oss. Da gjenstår det bare å se…….

 

3 tanker på “Vi trener og vi trener…

  1. Hei!
    Kontakten er det ikke noe i veien med iallefall!
    Tvi tvi med Lp1!!
    Tror hundene fra Skogstrollet blir levert med en motor som aldri stopper!! Utrolig fine å jobbe med!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s