Bronsemerke og klubb mestre


 

Pictures_001 (2)

(fotograf:Kari Rogne Thoresen)

 

I dag har Frigg og jeg tatt bronsemerke, hadde 166,5 poenge ut av 180 mulige. Vi ble også Gjøvik hundeklubb, klubb mestre 🙂 Var en flott dag i solen og veldig godt arrangert. Frigg og jeg stilte jo også til LP1 søndagen som var. Gikk ganske bra, men ble bare en 3 plass med 139 poeng. Hadde mest sansynlig klart det hadde ikke Frigg løpt ut av ringen. Det skjedde på inkalling, at ei venninde kom gående bak teltet og når Frigg så henne tenkte han lek og moro. Siden han har vært en del med henne og hennes hund. Var velig synd, men hadde Frigg å vært trent bedre skulle han jo ha taklet det. Men da har vi noe å trene på til neste gang. Og det blir vel sikkert ikke lenge til 😉

 

 

4 tanker på “Bronsemerke og klubb mestre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s