Hytta og snø :)


 

En liten oppdatering fra hytta i helgen som var. Ble lange fine turer i mye tåke og litt snø vær. Og dyra var stor fornøyd som alltid 🙂 Frigg med kløv med 2 kg på hver side. Har variert litt, men ikke mer enn 5 kg totalt og noen ganger er kløven tom. Og noen ganger bare noen puter så han skal bli vandt med at han blir litt breiere på tur og at han noen ganger må bruke hodet sitt litt for å komme seg frem. Puma har å en slags liten kløv på seg, bare så hun skal bli vandt med å ha noe på ryggen, men hennes er alltid tom. Så å 4 ryper på den en turen og masse dyre tråkk. Er ikke ofte vi møter på større dyr, da jeg prøver å prate så mye som mulig 😉  (Har da ikke lyst til å hilse på elgen)!!! Og ja di to første bildene har jeg prøvd å legge på no ramme greier på. Synes det ble litt fint jeg. Og takk Anne-Line som har lært meg noe nytt 🙂

snø og kløv_012

Frigg

snø og kløv_011

Puma

snø og kløv_004

Frigg og Puma

snø og kløv_003

 

snø og kløv_006

Er ikke en schæfer uten snø på snuten 😉

snø og kløv_010

Puma biter ett godt tak i kløven til Frigg i håp om at det skal skje noe snart…

snø og kløv_016

 

snø og kløv_017

Steinsetfjorden

snø og kløv_018

 

snø og kløv_020

Utsikten opp mot hytta fra Steinsetfjorden.

snø og kløv_021

Og litt tåke kan man trygt si…

 

1 tanke på “Hytta og snø :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s