Desember


 

Desember

‘Endelig er vinteren og snøen kommet 🙂 Og Hva er vel da bedre enn å dra til Stenberg for å ta litt bilder av dyra??? Så nå er jule kort bildene i boks og nesten ferdig med å lage alle julekortene er jeg også. Og siden jeg i år har ny skriver(fått av Eskild i bursdags gave), så bestemte jeg meg for å skrive ut bildene hjemme. For en jobb, ihvertfall med 3 bilder i hvert julekort. Men så gøy:) Så koselig å sitte inne å se det lyser i jule stjernene og se snøen laver ned ute. Mens dyra ligger slitne etter en god tur,mens di koser seg med hvet sitt elg ben 🙂 Hva er vel bedre enn det?

 

En flott 3 desember.

Nissemor og nissefar 😉

 

 

Mye lek og gøy må man å passe på. Tror vel ikke Frigg var kjempe imponert av å ha på nisselue 🙂

Frigg

Puma

 

 

 

 

4 tanker på “Desember

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s