Ski tur


 

I helgen har Eskild , Frigg,Puma og jeg vært på hytta. Gått en del turer på beina og vært på en ski tur. Ble heldigvis ingen knall og fall denne turen. Både skia og vi er like hele 🙂 Frigg fikk jobbe litt på turen, med meg etter. Puma fikk også prøve litt.Men hun er fortsatt for ung, så blir ingen trekking på henne før neste år. Men det er virkelig fart i henne…  En flott tur hadde vi virkelig, så også en tiur som fløy rett over ski sporet.

 

 Puma, Eskild og Frigg…

 

 Frigg

 Puma

2 tanker på “Ski tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s