Vårsteming


 

Lek og Trening

I går dro Marit og jeg ut med dyra for å trene litt og la dyra løpe og kose seg i solen…Får virkelig litt vår steming når snøen begynner å smelte og en kjenner att solen begynner å varme, alt blir liksom så mye lettere 🙂  Hadde noen knall timer i det flotte været. Jeg var litt treg til å få frem camera så har ingen bilder av Frigg. Men Marit har mange, så kan kikke i bloggen hennes 🙂 http://bridie.wordpress.com/  . Fikk å tatt Friggs første felles dekk med sjult fører i dag( Eller hadde så vidt ett par på sen høsten med schæfren Linda og Kari) . Det gikk veldig flott,han la seg ned i flat dekk. Fikk ett par med Gry og ett par med Bridie, helt toppers 😉 Frigg var nok veldig int i Gry og syntes nok hun var en utrolig pen jente ( Noe som hun å virkelig er 🙂 ) Men har ikke tid til sånt når vi skal trene da gitt!!! Men han fikk hilse på og snuse og det hele gikk veldig fint. Og Gry sa til og med i fra så vidt det var til Frigg at hun ikke var særlig int i han. Det ble masse forstyrrelser og en virkelig knall trenings økt. Og alle vet vel hvor glad Frigg er i både Marit og Bridie fra før. Så han fikk ikke noe lek sammen med di. Skal vi trene så skal vi trene 😉 Tusen takk for en veldig hygglig og fin dag Marit ,Gry og Bridie 🙂

Og ja i går var Puma og jeg på agility/miljø trening, var veldig gøy. Fikk både hoppet hinder, gjennom tunnel og prøvd seg på vippa ( litt skummelt) og slalom. Tror vel kanskje dette er noe for Puma for hun har virkelig fart i rompa hun…Tuen takk Marit nok engang for en flott tur til Dokka 🙂 Tror jammen meg at vi blir prøven oss igjenn jeg 🙂

 

Gry og Puma

Hakinos Gossine Geisha – Gry

Hakinos Better Behave Bridie- Bridie

Star Runners Mini Me – Puma

Gry nyter solen 🙂

 

 

For noen store tenner du har  😉

 

En litt brei bent Puma 🙂 hehe

 

Titten på hjørnet eller titten på buska…

Litt dansing skal å till…

 

 

 

ååå, så sliten jeg er 😉

 

 

Ikke ta labba mine da !!!

Flotte Gry.

 

 

 

 

Bridie, Gry og Puma

 

Tre flotte jenter på tur 🙂

1 tanke på “Vårsteming

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s