Lørdag


 

Er jo så flott vær om dagen, så må prøve å ha med kamera så mye som mulig så en får tatt litt bilder. Begynner å bli godt i solen, satt faktisk litt på verandaen når vi kom hjem… Dyra er det full fart i som alltid, uansett vær. Spiller ingen rolle om det snør, regner, blåser, er sol eller om det er -20 grader ute. Så vil di alltid ut på tur, skulle vel ha ønsket en var sånn selv, er noen ganger litt for høy den dørstokken. Men så godt det er når en førstes kommer ut 🙂

 

Frigg

 

 

Puma i farta…

 

 

Puma nyter solen 😉

 

 

 

 

1 tanke på “Lørdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s