Trening og lek


 

Da har Puma enda en gang vært på agilety trening. Synes det går riktig så bra jeg 🙂 Tunellen går hun som ei kule og hindrene er det bare å peke på så hopper hun. Hun gjør virkelig fremmskritt etter bare to trenings økter. Så vi får vel komme oss av gårde neste uke også 🙂 Er fast på onsdager. Frigg har vært å trent i dag sammen med Anne-Line, Pia og Vesla. Han hadde vel nesten ikke så mye som ett eneste pip i dag. Så en velykket treings økt. Nesten så en skulle tro at det ble bedre av å ikke trene så ofte. Er jo faktisk en uke siden vi trente sist nå… Puma fikk leke med Rocky i snøen etterpå. Rocky eies av min onkel og er en Labrador Retriver.. Bildene av Frigg er det Anne-Line som har tatt. Og  ja på søndag den 14.03.2010 blir Frigg 2år, tenker det kommer noen bilder av bursdags barnet da 😉

Trenings bloggen er også oppdatert : http://stars-are-born.blogspot.com/

Frigg fri v/fot

 

Frigg

Pia

Vesla

 

Rocky

Puma

 

1 tanke på “Trening og lek

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s