Løpetid


 

Puma snuppa er inne i sin andre uke med løpe tid… Det går overaskende bra med Frigg enda 🙂 Men verre blir det vel!!! Han er litt mer nysjerrig på rompa hennes,men ikke prøvd på se noe ENDA.Merk mine ord enda. Blir det ikke ille nå, så blir det helt sikkert neste løpetid… Men får ta det som det kommer. Frigg hadde en knall trenings økt på lørdag,må få til noe denne uka også. Har liksom satt meg som ett mål med 2 økter ihvertfall i uken + noen små økter inne. Ikke lenge igjen til konkuranse nå. Puma ble det jo som sagt en liten brå stopp for med agilety, da løpe tiden kom. Er vel ferdig til etter påske,men da begynner utetreningene igjen så da er det ingen ting som stopper oss 🙂

Er liksom ikke lenge siden hun var det lille knøttet med di digre ørene. Nå har hun fortsatt digre ører, men på vei til å bli dame… 🙂

 

 

 

 

1 tanke på “Løpetid

  1. Å hælle-duppen så søt hun var. he he.Hun er nå så gossin nå også, men det er nå noe helt spesielt med de valpene da. 😉 Vi krysser fingrer for at dere slipper mye styr med Frigg nå som «søstar’n» har løpetid. Går nok helt fint skal du se! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s