Utstilling


 

På lørdag arrangerte Schæferhund klubben på Biri utstilling og K-test. Frigg stilte i åpen klasse Hannhund. Han fikk andre premie og ei blå sløyfe. Som var det vi kom for 🙂 Så vi er strålende fornøyd begge to 🙂 Men den lille utstillings treningen vi har hatt så må vi være fornøyd,holder vel kanskje ikke med en dag??? 😉 Frode var en utrolig flott handler, som gjorde en knall bra jobb med Frigg. Tusen takk 🙂 Jeg synes selv at den utstillingen fort blir ett sikkelig sirkus. Men det er min mening og veldig glad vi slipper mer av det. Men veldig moro å ha prøvd det… Nå gjenstår det bare ei avelskåring og ferdselprøve så er Frigg avels godkjent 🙂 Pia hadde også en strålende dag, med en første premie og en andre premie i åpen klasse tispe. Vi gratulerere 🙂

 Skogstrollets Johnnie Walker

 

 Kritikken til Frigg var:

Sort m/lys gul tegninger

Stor vel midels kraftig hanne av tildels meget god type

Godt hode med noe lyse øyne

Bra hals rygg kort kryss

Noe steil overarm godt vinklet bak

Bra type god benstamme

Korrekt bak

Framme ikke helt fast i albue stamme

Ganske bra bevegleser

Men ryggrad bør bli fastere

Dommer: Oddbjørn Winther

 

Puma- Star Runners Mini Me :

Puma gjennomførete en kjempe bra K-test, med bestått 🙂 Hun er fortsatt veldig ung og har igen å utvikle seg litt mer. Men fikk masse skryt av dommerne for herlig temprament. Har ikke fått skåren hennes enda. Den venter vi på skal bli sendt via post… Resultat kommer siden også film 🙂 Takk for film til Anne-Line 🙂

1 tanke på “Utstilling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s