Sommer 2011


 

Simen og Puma

 

Mye har skjedd dette siste året. Jeg har blitt mamm i sommer  til en liten gutt, Simen:) Det er noe av det mest utrolige jeg har opplevd. Simen er en helt nydelig gutt på nå snart 4 mnd. Puma er veldig glad i han, finnes ikke spor av sjalusi. Når vi kom hjem fra sykehuset satte vi han på gulvet i bil setet sitt og Puma tok en liten snus og en vask av annsiktet hans. Men så godtar Puma alt og alle 🙂 Ikke vært ute på så innmari mye i sommer,men noen hytteturer har det blitt og litt bading. Ihvertfall på Puma. Har å trent litt lydighet og gått noen spor. Vært på miljøtrening både i by med masse folk og møtt andre hyggelige hunder. Var også en tur på Våler banen, sammen med Kari. Hun skulle på utstilling med Madam Mim. Kari har jo selv startet oppdrett av Engelsk Bulldog(Optimi Amici) http://www.optimi-amici.com/ . Da var det selsagt at Puma skulle være med, flott med miljø trening en held dag der…

 

Star  Runner`s Mini Me – Puma og Optimi Amici Madam Mim

 

Badenymfa 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 tanker på “Sommer 2011

  1. HURRA!!! Endelig er du i gang igjen med siden din, savnet innlegg fra deg her, Mari – og ikke minst alle de flott bildene. Ja, nå har Puma blitt ‘storesøster’ til lille Simen, god barnepike i henne, Mari hehe – snille Puma godtar alt hun. Du får legge inn bildene fra da hun var på besøk hos oss da jeg hadde alle valpene hehe, stakkars jenta var omringet av 7 bullevalper som løp i beina hennes, da hadde jeg nesten litt vondt av henne… Morsomt Mari, gleder meg til å lese videre om hva som skjer… Klem fra Kari og Bullene ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s