Puma godkjent funksjonsanalyse


 

…….Star Runners Mini Me godkjent FA…..

Den 28.08.11 dro Kari og jeg til Hauerseter,forsvarets hundeskole. Hadde endelig fått plass til Puma(Star Runner`s Mini Me) på Funksjonsanalyse. Fikk vite det torsdags kveld at hun fikk plass. Hadde engentlig meldt henne på MH-test denne helgen,men den ble avlyst , så da var det bare å kaste seg i vei på FA:) Kari var med som psykisk støtte og du vil tro jeg trengte det. Men det er jo svært lite en får gjort,her er det Puma som må gjøre hele jobben. Det er jo ikke hver dag en møter på spøkelser,kjeledresser og skrammel i skogen. Men snuppa gjorde det knall bra hun. Er å helt skudd fast:) Me dagen etter FA ente det med prolaps for meg,ja den ryggen er ikke helt god.Men men den kommer seg vel igjen:) Takk Kari for at du ble med på turen.Og takk for flotte bilder:) Kari driver eget flott nyoppstartet Engelsk bulldog opdrett ( http://www.optimi-amici.com/).

Bilde tatt av Kari http://www.optimi-amici.com/

Bildet tatt av Kari http://www.optimi-amici.com/

 

 

 

1 tanke på “Puma godkjent funksjonsanalyse

  1. Alltid like koselig å være på tur med deg :o) Mari-mor er alltid like nervøs, og alltid går det som smurt da hun kommer igang hehe :o))) Gratulerer med flott gjennomført FA, imponerende, dette skal en sikker hund til klare å gjennomføre, aldri vært med å sett slikt før, så dette var spennende for meg – Puma er virkelig en stabil og flott snuppe – og det beviste hun denne søndagen. HURRA for Mari og Puma ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s