Schæfer valpene reiser til nye hjem og ei tispe som ikke har funnet nytt hjem.


Nå er valpene leveringsklare og noen har allerede reist til sine nye hjem og di har det kjempe flott. Har fått masse bilder og oppdateringer om di. Og i løpet av di nærmeste dagene reiser flere fra oss, hjem til sine nye familier. Vi har vært utrolig heldige og hatt en mild vinter, så valpene er med ut flere ganger i løpet av dagen. Alle valpne har også vært hos vetrinæren og fått vaksine, chipp og sjekket grundig av vetrinæren. Fått masse rosende ord om hvor fine og friske di er.Fortsatt er det en ledig tispe for salg,Plymouth Barracuda. Hun er ett hærlig lite vesen. Med en utrolig flott personlighet.Håper virkelig det er noen som kunne tenkt seg henne.Så bare ta kontakt:)

Ferrari Testarosa

 

 

Ledig tispe valp-Plymouth Barracuda.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s