Alle valpene har funnet seg nye flotte hjem


Da har alle valpene reist til sine nye hjem. Og selvsagt så ble det igjen ei lita snuppe her også. Har ikke trengt å overtale gubben i huset engang, var forbrdet på at hun skulle flytte, selv om jeg ikke hadde veldig lyst til det. Men så i dag på selveste Valentins dagen, fikk jeg nok den beste gaven jeg kunne fått. Lille Barracuda blir her hos oss:) Så da ble det familie forøkelse…Og hennes navn her hos oss er Wicca.

Plymouth Barracuda-Wicca

 

2 tanker på “Alle valpene har funnet seg nye flotte hjem

  1. Det er bra man kan sitte igjen med en følelse av at alle valpene har kommet til riktiger og gode hjem, da er det bare å sette seg ned å vente på å høre oppdateringer fra dem :o) Spennende!
    Også så morsomt at det ble en av valpene som ble igjen hos dere også, men det viste jeg jo egentlig hele tiden at det ville bli ;o))) rart med det….det blir unga ens disse ulldotta hehe…
    Gleder meg til å følge med valpene – og gleder meg til å bli enda bedre kjent med Wicci :o)

  2. Ja,håper og tror di kommer til å få det kjempe flott hos sine nye eierer.Jer er virkelig stolt av alle mine 9 små valper.Ja veldig fornøyd med at Wicca ble igjen her hos oss. Selv om jeg absolutt ikke hadde regnet med det. Så da viste du noe ikke jeg viste:) he he.Men stor fornøyd at hun ble,så da har jeg virkelig litt å finne på fremover. Vi snakkes om ikke mange timene vi:) På kurs vi drar:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s