Valpeshow med Wicca BIR x 2 på Vålerbanen.


Dobbelt stevne på Vålerbanen 14 og 15 juni.

Arrangører Norsk Eurasierklubb – dommer Rodi Hubenthal og Åsnes og Omeng Hundeklubb – Bitt Nyberg.

Valpeshow-ble Wicca BIR begge dagene, men endte uten passering i gruppen.

Veldig flott kritikk: Vakker helhet og lovende type.Vakkert velskapt hode med utstråling.Mørke mandel formede øyne.Vel bårne ører,korrekt hals.God over også underlinjer.Utmerket lengde og bredde i kryss.Korrekt hale,gode vinkler,foran og bak.Ennå litt myk mellom hånden.Vakre flytende bevegelser.Utmerket pels,lovendde farge.Trivelig temperament og vel presentert.                                                           (Åsnes og omeng hundeklubb- Britt Nyberg)

Normal utviklet,bra propposjoner.Femenit bra hode.Bra hals og skuldre. Litt kort overarm og ennå litt for svak mellom hender,Bra bryst dybde med tilstrekkelig bredde.Tilstrekelig vinkler bak.Bra bevegelser etter alder.                                       ( Norsk Eurasierklubb- Rodi Hubenthal)

Det var også meldt på to av Wicca sine kull søsken på søndag.Nero og Karma.Di stilte selv sine hunder og gjorde en kjempe flott jobb med di.Nero ble BIM og Karme fikk rødt. Jeg takker Laila for kjempe god handeling og for å ta vare på Wicca for meg disse to dagene.Slik at jeg fikk konsentrert meg om hennes mor,Puma….

Wicca og Karma

BIM Nero og BIR Wicca.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s