Bestått og godkjent trinn 1 NKK instuktør


I helgen Fikk jeg bestått som trinn 1 Norsk Kennel Klubb Instruktør:)Arrangør for kurset var Gjøvik Hundeklubb og instruktøren som har loset oss igjennom er (Hilde Ulvatne Marthinsen). Lederen av Gjøvik Hundeklubb(Hege Meiler Kvernvolden) har gjort en enorm insats og vært til kjempe god støtte gjennom hele kurset. Kurset består av 45 timers undervisning. Kurset ble avsluttet med 1 skriftlig eksamen, 1 muntlig eksamen og 1 praktisk eksamen. Innholde har vært: -Pedagogikk,-Opplæring,Oppdragelse og sosialisering-Atferd.-Innlæring.-Oppbygging av øvelser og kursplan. Jeg ha også di kravene som trengs i tilegg til bestått eksamen, så nå er det bare å vente på «Det lille laminerte kortet» fra NKK:) Hyggelig å ha blitt kjent med så mange nye mennesker på kurs og god støtte det har vært. Nå gleder jeg meg til å kunne begynne å holde kurs for hunder i alle aldre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s