BH Star Runner`s Mini Me-Utstilling


I går gikk turen til Fredrikstad for å stille Puma i Åpen klasse.Og jeg håpet jo noe innmari på en gul sløyfe og jommen fikk vi ikke Blå med Very Good.Kom meg opp til Kari(Kennel Optimi Amici) kl halv 7 og vi var på plass hos Norsk schæferhund klub avd Fredrikstad halv 10.Hadde godt med klær og det skal vi jommen være glad for,for rimelig friskt var det.Og selv om vi var inne i en ridehall så var det kaldt.Det tok jo sin tid den utstillingen,men helt greit når det gå sånn.Handleren min frode(Kennel Drekzor) gjorde en knall jobb med Puma.Di to er virkelig fine i sammen.Så skal jeg anbefale noen som handler er jeg ikke i tvil.Plack Pumas Ferrari Testarossa skulle også stilles og til å ikke ha noen form for ringtrening gikk det veldig fint og endte med gul sløyfe.Da er 4 av valpene etter Puma og Nitro stilt og aller er innenfor rase standaren med gul sløyfe i junior klassen.

Blå sløyfe – Very good(Megt god) i Kvalitestklasse:

Hund som godt tilsvarer rasens standard,som er velbalansert og i god kondisjon.Mindre feil kan tolereres,men ingen som negativt pavirker helhetsinntrykket.Denne premieringen kan kun gis til hund av meget god kvalitet.

Har pøvd å stokke meg så godt jeg kan igjennom ktikken hennes:

Tispe,idelt stor,middelskraftig m/korrekt proposjoner.Normalt vinklet bak,rygg kort lett anfallende kryss.Anlig oppdratt underlinje overarmer ønskes mer tilbakelagt.Veke mellomhender bra vinklet bak.Paralelle front og bak,litt løse albuer,bra steg lengde.

Dommer: Morten Nilsen.

utstilling

02382ef894db5fee50c9339c590d5b4e

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s