Norsk Avlskåring BH Star Runner`s Mini Me


I går arangerte Norsk schæferhundklubb avd Hedemark utstilling og Norsk Avlskåring.Puma ble da avlskåret og godkjent for avl av dommer Karl Otto Ojala,Puma har fra før premie graden Verry good.(blå sløyfe)Takk til handler Frode kennel Drekzor. Det var virkelig litt av en sjekk liste hun skulle igjennom,ble målt og sjekket både her og der,3 skudd ble det også,noe hun er helt uberøt av.Akula var også med og fikk masse miljøtrening.Hun marsjerte inn i ridehallen med den største selvtilliten jeg noen gang har sett og trodde alt og alle var der for henne 🙂 Hun syntes det var helt greit at nesten alle ville kose og klappe henne…

 

IMG_2711

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s