Best in show


!!!Best in show!!!!

IMG_8958 I dag har vi vært på utstilling hos Toten og omeng hundeklubb. Det var en strålende dag,men kjempe fint vær.Kula- Sira`s Saint Bella Bonita ble BOB BIG OG BIS 🙂 Hurrrraaaa!!!! Di kåret også Totens fineste valp og det ble Kula 🙂 Dagen gikk over all forventining og det ble store flotte rosetter,topp kritikk,pokal og masse hundemat 🙂 Takk til Kari ( kennel Optimi Amici ) for en kjempe hyggelig dag og masse flotte bilder 🙂

 

IMG_8954

 

IMG_8957

IMG_8998

buddy og kulaBuddy (broren til Kula BIM )

søskenBuddy og Kula

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s