Corgi valpene har flyttet


Da er det en liten stund siden corgi valpene flyttet og det blir veldig stille i huset uten dem. Di har alle fått flotte nye familier og er godt spredd rundt i Norge 🙂 Det er alltid veldig vemodig å se di forlate oss, men vet di kommer til gode og trygge hjem. Vi planlegger også nå kull våren 2016, mer info kommer. Så får vi også se om det også ikke blir noen schæfer valper her i nærmeste fremtid. Det er bare å ta kontakt på mail, edullu@online.no eller mob 45086760, hvis du/dere ønsker mer informasjon om valp fra oss eller om du bare vil ha en hyggelig hundeprat 🙂

13639748_1447248315292684_219233387_o.jpg

… Star Runner`s Mini Me – Puma og Carddicted One of A Kind – Batman …

… Mari …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s