Valper født…


 

IMG_8944

Valpene du ser over : Jente-Gutt-Jente-Gutt-Jente-Jente.

Den 16 november kom valpene. Det ble 6 vakre skapninger, 4 tisper og 2 hanner. 1 blue merle tispe og di 5 andre sort/hvite. Dessverre så var det en død blue merle hann valp.  Men det er bare sånn det er noen ganger. Alle valpene er korrekt tegnet og selvsagt verdens søteste 🙂 Litt bilder av barn og mor har det også blitt..

Far er : Carddicted One Of A Kind. Han har oppnådd flere gode plasseringer på utstilling og er en meget trivelig herremann. Batman som han heter her hos oss kommer fra Sverige og kennel Carddicted. Mer om Batman kan du se her : Batman

Mor er : Black Pumas Ursa Minor. Hun er også stilt med EXC og CERT på utstilling. Smula som  hun heter er født her hjemme hos oss, men bor egentlig hos forvært, der sammen med sin halvsøster. Flere bilder og mer om henne kan du se her : Smula

Stamtavle til valpene

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s