Valpene


Jeg beklager så mye, men nå ble det ikke noen bilder av valpene. Jeg hadde 1017 bilder på minnekortet, men det kortet er dessverre sundt ;( og så mye julebilder og alt.. men men ikke noe å få gjort med det. men skal selvsagt ta flere bilder av valpene dagene som kommer. Men nå er det jo heller ikke lenge til di reiser til sine nye hjem. I morgen skal di til veterinæren for vaksine, chipp og helsesjekk. I dag har vi nok en gang vært på biltur med di. Ingen har til nå blitt bilsyke og di slapper av og koser seg. Vi har vært å sett hvor Jippi skal bo. Hun skal da bo hos min søster og hennes familie.

 

…Ett bilde fra bilturen i dag…

26168780_2219401048077403_7292915131889459303_n

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s