En del av tiden hos oss


S

ånn ser bingen ut. Det går mye på rutiner. Som at soveplasser og tisseplass er alltid på samme sted. Di sover bakerst i bingen og kladder, som byttes mange ganger i løpet av dagen ligger fremst . Til valpene begynner å spise selv, så er en heldig og har en god mor som tar vekk alt av «møkk»😅Vi introduserer nye leker, med lyder, lys osv.. Fra 4 uker har vi mer og mer besøk, familie, venner og selvsagt dere som venter i 8 lange uker, kanskje mer på å få hjem en av di søte små.Di er også hele tiden i stuen sammen med oss. Da hører di alt fra tv, støvsugere, andre hunder osv.. Fra ca 3 uker blir di «håndtert» mer og mer. Men frem til den tid er det stort sett bare mor og valper. Di sover også under varmelampe, da slipper di å bruke energi på å holde kroppen varm. På bildene er også det første valpene får å spise.Vi listet oss ikke rundt for at valpene skal sove, men en valp/hund som sover skal få være i fred til den våkner😊 Di får også en blanding av kyllingkjøttdeig,cottage cheese og kefir. Sammen med lakse olje. Di får en ganske så variert kost. Uten at det går utover mage eller pels. Jeg har tidligere brukt royal canin. Men denne gangen kommer valpene til å få Eukanuba tørrfor. Di har jo med seg litt for til den første tiden når di flytter, men vil dere fore med noe annet etter hvert. Så er det selvsgat opp til dere 😊Og di har selvsagt hele tiden tilgang på vann 😊 Jeg kan skrive i det uendelige og det vil nok komme mer ettersom ukene går. Men lurer dere på noe når som helst er det bare å spørre..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s