Valper ca 20 august


Håper på valper etter Friework Dummles – Lego og Woodshine’sCrazy For you – Holma i august. Lego har valper fra før, men dette blir event Homla sitt første kull. Lego har jeg selv hentet fra Polen som valp. Mer info og bilder vil komme når vi vet om det blir valper eller ikke. Men vil du vite mer om far/mor eller det event kommende kullet så kontakt oss for en hyggelig prat. Vi besvarer mail, sms, tlf osv så fort vi har tid.

Mvh

Kennel Black Pumas

Mari Bekkelund. Mbekkelund20@gmail.com

45086760

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s