Selvsagt spiser vi på bordet😆


Jeg starter alltid med å gi hver og en enkelt valp mat hver for seg. Dette kullet spiser sine første måltid på spisebordet. Pleiere selvsagt ikke alltid å gjøre det,men denne gangen ble det sånn. Fredag den 3 februar måtte jeg operere kneet og det endte med krykker og skinne (fra lår til ankel) i de kommende 6 ukene. Alle 5 utvikler seg veldig godt og de «innahlerer» mat😆 Mor Turte gjør selvsagt fortsatt en kjempe jobb med å gi de pupp og holde bingen ren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s